школата

академия за дами и кавалери

Kizomba.bg е танцова академия, в която се преподава съвременна Кизомба за деца и възрастни. Кизомба е най-романтичния танц за мъже и жени (без да е задължително те да са двойка в живота).  

Класовете са изградени чрез доказала се през годините методология, базирана върху похватите на социалните танци, философията на източните бойни изкуства и принципите на съвременното бизнес управление. Обучението е интензивно и взискателно, за да даде на учениците възможността да се наслаждават на социалните танци по време на партита и да ги превърне в желани и търсени танцови партньори.  

Използваме сертифицирана методология за преподаване, резултат от годините обучение при най-добрите учители по Кизомба в света: Авелино Шантре, Квенда Лима, Сара Лопез, Изабел и Фелисиен. 

Създали сме десетки хореографии като по-голяма част от тях са изтанцувани на международни сцени. 

Учениците ни се отличават от останалите по рафинираната си техника, уверен, но галантен за мъжете и женствен за дамите стил на танцуване, допълнен с излъчване на чест и достойнство. 

Нашата мисия е да помогнем на хората да разбират по-добре себе си и останалите, както и да подобрим взаимоотношенията им чрез танц –  още един романтичен начин да се наслаждаваме на живота. 

Искрено вярваме, че Кизомба е за всички и можем да научим

всеки да танцува>>