универсални танци за възрастни

изтанцувай любимата си песен по всяко време и на всяко място

Революция в танците за двама! 

Знаете ли, че съществува универсален танц за двама? Танц, който може да танцувате на всяка музика, по всяко време, навсякъде (фирмено парти, семейно празненство, приятелска среща, клуб с жива музика, разходка сред природата и пр.)! 

Професионални преподаватели по танци ще ви дадат универсално танцово средство за общуване с противоположния пол, което не само ще донесе удоволствие и на двамата, но и ще ви помогне да надникнете в света на другата половина от човечеството, да се разбирате по-добре, да се забавлявате заедно, наслаждавайки се на различията помежду ви. 

„Изтанцувай любимата си песен“ е танцов клас за любители на музиката; за хора, които никога не са танцували нито са вярвали, че някога ще танцуват; за мнозината, които тайничко са си мечтаели да танцуват като звездите. Той е и за тези, които не са останали равнодушни и недокоснати от “Shall we dance”, “Scent of a woman”, “Take the lead”, “Dirty Dancing”, “Grease”, “Dance with the wind” и др. Класът е и за всеки, който се зарежда от предизвикателствата и иска да изпита себе си, усъвършенствайки се.

В същото време, потапяйки се в света на танца, ще научите повече за себе си и за другите, ще намерите нови приятели и ще откриете още възможности за възстановяване от забързаното ежедневие и справяне със стреса. 

Не е нужно да имате партньор, за да посещавате този клас – тъкмо ще срещнете нови приятели 😊